sri. okt 16th, 2019

Srem poklekao u finišu dramatičnog meča

KK Srem poklekao u finišu meča

Sremska Mitrovica. Prvo kolo Prve muške regionalne košarkaške lige – Sever.KK “Srem” Sremska Mitrovica — OKK “Vrbas”. Rezultat  75:76  (16:23) – (20:17) – ( 18:15) – (21:21).Sudije Hrinić i Vukašinac iz Stare Pazove. Gledalaca 100.
Dramatična utakmica sa izjednačenim rezultatom tokom celog meča.Četvrta četvrtina podigla je malobrojnu publiku na noge.Skandirali su i navijali za Srem a domaći igrači izgarali su na parketu hale “Pinki”.Igrači Srema u poslednjoj četvrtini  ubacili su šest puta “trojku”  i to u najvažnijim trenucima igre ali osam sekundi pre kraja meča imali su poslednji napad koji nisu iskoristili tako da gosti nose pobedu kući sa jednim poenom razlike.Ovo je prvo kolo, ostaje još dosta utakmica da se igra tako da će i podmlađena ekipa Srema imati vremena za dokazivanje.Obzirom kako su  i pored minimalnog poraza igrali sjajno sigurno će u narednim mečevima njihov kvalitet doći do izražaja.
Srem u sastavu: Panić, Kasabašić-6, Đurak-14, Zagorac, Nedimović, Vukićević, Marković-19, Stević-22,Pap, Denić, Pejaković-9, Karastanković.Trener Vukićević
Vrbas u sastavu: Radinović-20, Jokanović-2, Skoknić-16, Koprivica-10, Marojević, Vasić, Kovačević-2, Laković-4, Knežić, Brkić, Lazović-4, Dragaš-5. Trener Marković.

Podeli