sri. okt 16th, 2019

Pobeda rukometaša Srema na derbi meču

Sremska Mitrovica. Treće kolo Treće rukometne muške lige srbije – grupa “Zapad”.RK “Srem SM” — RK “Titel”  (Titel). Rezultat  30:23  (13:11). Gledalaca 100.Sudije Čolić Sanja i Stevanić Jovana iz Kaća. Delegat Vuičić Vukašin iz Vrbasa.Promenljiva igra u prvom poluvremenu domaće ekipe kada su do petnaestog minuta vodili rezultatom  9:2 i dominirali na terenu.Onda veliki pad u igri i dozvolili su gostima da izjednače rezultat a onda i da povedu. Ipak krajem poluvremena ponovo kreću odgovornije da igraju i prvo poluvreme rešavaju sa dva pogotka razlike.Kritika trenera Milutinovića  igračima na poluvremenu pokazala se mnogo dobrom, obzirom da su u nastavku igre rukometaši Srema igrali u veoma jakom ritmu i sa maksimalnom koncentracijom na terenu.Nisu dozvoljavali protivniku da se sabere  i organizuje odbranu već su napadali na njihov gol  brzim tempom što je dovelo i do vođstva tokom celog drugog poluvremena  i sa sigurnošću su osvojili bodove.Igrač utakmice je Popović Nikola iz Domaće ekipe.
Srem u sastavu: Rađenović Vladimir, Kozeljac Dejan, Vukelić Momčilo-5, Penezić Marko-1, Popović Đorđe, Kojović Saša, Savić Branko-2, Krstanović Živan, Nikolovski Stefan-5, Popović Nikola-10, Pejić Ognjen-3, Delić Petar, Vučenović Mladen, Bakša Vladimir-2, Cvjetić Nemanja, Bosančić Nikola-2,.Trener Milutinović Đorđe.
Titel u sastavu: Todorčević Milan, Trninić Lazar-1, Đuričić Strahinja-7, Lisica Lazar-1, Kanazir Milorad-7, Milišić Sima-3, Straka Jovan, Kanazir Miloš-1, Kuzmanov Pajica-1, Hrnjaković Aleksandar, Abadi Predrag-2, Balog Vladimir-1.Trener Prokin Aleksandar. 

Podeli