sri. okt 16th, 2019

Nedelja odluke za FK LSK

stadion FK LSK, Laćarak

Vest da se u FK LSK doslovno ništa ne dešava, da pripreme nisu otpočele, da uprava ne postoji zabrinula je mnoge ljubitelje sporta u Sremu. Svi su složni u tome da klub tradicije duge preko 90 godine nije zaslužio takav tretman.

Krivce ovaj put nećemo tražiti, ali postavlja se pitanje šta će se dogoditi ako se u narednoj nedelji ne pronađe rešenje za “Zelene” iz Laćarka. Početak prvenstva zakazan je za 17. avgust, LSK gostuje u Donjim Petrovcima, a igrački kadar je iz dana u dan sve manji.

Poslednje udarce klubu zadaju nekada bliski ljudi istom, koji koriste situaciju i odvode fudbalere svakog dana. LSK je bez uprave, a postavlja se veliko pitanje ako se nastavi ovim tempom da li će uopšte imati i prvu postavu?! U klubu su ostali oni najverniji, oni momci koji su često i najviše, bez razloga omalovažavani.

Situacija je jasna, naredna nedelja je ključna za sudbinu kluba iz Laćarka. Vreme je odavno isteklo, alarmi su popaljeni, ostaje da se vidi da li iko ima sluha za jedan od najvećih klubova na ovim prostorima… U suprotnom…

Podeli