sri. okt 16th, 2019

Roki Đorđević: Ambicije jasne- vrh tabele!

Sloga iz Erdevika iz godine u godinu potvrđuje status jedne od najorganizovanijih ekipa na području Srema. Svake sezone su pri samom vrhu tabele i do samog kraja konkurišu za plasman u viši rang. Klub ove godine slavi veliku godišnjicu, 100 godina od osnivanja. Da li je to prilika za po svima već odavno zaslužen istorijski plasman u viši rang, kakvo je trenutno stanje u igračkom kadru i kakve su ambicije pitali smo sportskog direktora kluba Jovicu Rokija Đorđevića.

Krenimo redom… Što se tiče prelaznog roka za sada su došli Miša Mačvanski i Marko Stojčić iz 1. maja, Petar Barić iz Tatre, Aleksa Tojagć iz Radnickog (SM) i Vukanović Petar (Hajduk Divoš). Otišli su Aca Grković, Dragan Smiljanić Targija, Dragoslav Petrović, Darko Lovrić-kraj karijere, Bojić, Vučetić, Đurković, Mišić- vratili se u Mačvu Šabac, istekla pozajmnica. Očekujemo još 2 atraktivna pojačanja do kraja prelaznog roka. Ambicije su jasne- vrh tabele! Poštujemo sve, ali se nikog ne bojimo. Ostalo nam je 70% tima od prošle godine i to je naše najveće pojačanje. “– istakao je Đorđević za naš portal.

Jovica Roki Đorđević

Pripreme FK Sloga počinju 16.07. Igrače će prozvati šef stručnog štaba Sveta Petković. Kako u klubu ističu na obostrano zadovoljstvo je produžena saradnja sa ovim proverenim stručnjakom.

Raspored pripremnih utakmica:

24.07. rival Mitros u Sremskoj Mitrovici

27.07. Budućnost Salaš Noćajski

Turnir povdom 100 godina od osnivanja kluba:

01.08. četvrtak 17.30h Radnicki (SM)- Mačva Bogatić

01.08. četvrtak 19.30h Sloga- Podrinje

03.08. subota od 17.30h meč za treče mesto

03.08. subota od 19.30h finale turnira

potom pripremne utakmice:

07.08. Sloga- Graničar Kuzmin

10.08. Generalka sa ČSK (Čelarevo)

Podeli