sri. okt 16th, 2019

Održan „Megdan mladih vitezova”

Posle četvrtog Megdana koji je održan u martu, ova manifestacija seli se iz Novog Sada, ovaj put u Sremsku Mitrovicu. Gala veče pod nazivom „Megdan mladih vitezova” organizovano je 27. juna, a grad u sremskoj ravnici bio je domaćin najboljim MMA borcima iz Evrope i sveta.

Na „Megdanu mladih vitezova” u Sremskoj Mitrovici pored srpskih boraca nastupili su i takmičari iz Brazila, Finske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Ukrajine, Nemačke, Rusije, Rumunije, Grčke, Kirgistana.

„Megdan mladih vitezova” proglašen je za najbolji sportski događaj u 2019. godini u Srbiji.

Prvi put se ova manifestaicija održava van Novog Sada i izbor je pao na naš grad jer je geografski položaj odličan ali su presudili ljudi koji su pomogli u organizaciji.


Ukupno devet borbi od kojih su tri bile u Kik boksu i šest u MMA disciplini oduševili su ljubitelje ove vrste boksa u Mitrovici koji su ispunili tribine hale “Pinki” do poslednjeg mesta.Sve borbe su oduševile publiku a naročito su ispraćeni svojim pobedama Brazilac Zuluzinho i Vaso Bakočević iz Crne Gore.
Najatraktivnija je bila borba između Ramazana Razakova iz Rusije i Čede Pantića iz Bosne i Hercegovine.Bila je to borba  A klase u MMA kategoriji a gost iz Rusije pobedio je na poene.

Žestoke borbe koje su se vodile u ringu ispraćene su vatrenim navijanjem gledalaca.

Podeli