uto. jun 18th, 2019

ŽRK „Srem“ od naredne sezone u Prvoj ligi Srbije

Sremska Mitrovica.  Druga po redu utakmica baraža za Prvu ligu Srbije.ŽRK “Srem” — ŽRK “Obilić” Novi Kneževac. Rezultat  38:18  (20:12).Sudije Milinković Željka i Mihailović Emilija iz Novog Sada. Delegat, Veselinović Srđan iz Rume.

Foto Dragan Simunović

Ubedljivom pobedom u drugoj utakmici baraža za ulazak u Prvu ligu Srbije, rukometašice Srema samo su potvrdile svoj veliki talenat i ogromnu želju da se ponovo vrate u Prvu ligu gde im po kvalitetu igračkog kadra to i pripada.

Foto Dragan Simunović

Već prošle nedelje kada su Obilić savladali velikom razlikom u Novom Kneževcu, u prvom meču, rukometašice Srema su najavile trijumfalan ulazak u Prvu ligu.Meč u Mitrovici samo je još dao krila  našim igračicama koje su toliko bile dominantne na terenu da sam rezultat to i pokazuje.Velike čestitke za našu ekipu i mnogo sreće od jeseni u Prvoligaškom takmičenju.

Foto Dragan Simunović

Srem u sastavu:  Žak Sofija-1, Žakula Tamara-2, Milutinović Ana-2, Petrović Dragana-3, Vasiljević Anica, Gvoka Tijana, Komnenović Tijana-8, Ignjatović Zorana-4, Šerfezi Marija, Ćetković Nataša-7, Erić Marijana, Čolović Dragana, Skendžić Maja-4, Zubović Milica-7.Treneri –  Krstić Dragan i Kojović Saša.
Obilić u sastavu: Marković Tatjana, Bajić Iva, Vuletić Milica-3, Bajić Anja-3, Stankov Milica, Perkučin  Tamara-1, Okolić Ružica-6, Miladinov Mirela-4, Cvetković Anđela-1, Miladinov Natalija.Trener – Vuković Brankica.

Podeli