sri. okt 16th, 2019

Prvenstvo grada u uličnoj košarci

Prvenstvo grada u uličnoj košarci će se održati u petak, 17.05.2019. god., sa početkom u 14 časova na Gradskom trgu u Sremskoj Mitrovici. Takmičenje se održava u sklopu Sportskih igara mladih Srbije po sledećim godištima za dečake i devojčice:

1. 2003. godište i mlađi

2. 2005. godište i mlađi

3. 2007. godište i mlađi

Turnir za učenike i učenice srednjih škola ograničen je na 2 muške i 2 ženske ekipe po školi i prijave za srednje škole traju do početka turnira – petak u 14 časova. Za sve ostale uzraste broj takmičara je neograničen a ekipe deca mogu formirati i između više škola.

Prijave za sve uzraste osim srednjih škola traju do početka njihovih turnira – petak u 15 časova. Prijave se mogu podneti i na licu mesta. Cilj ove manifestacije je promocija basketa 3×3 kao olimpijskog sporta, ali i kao mogućnost da se sva deca, bez obzira na talenat i fizičke predispozicije, bave rekreativnim sportom.

Za učešće ekipa potrebno je popuniti prijavni list i saglasnost roditelja. Potrbno je proslediti obrasce prijava i saglasnosti roditelja preko nastavnika i profesora fizičkog.

Podeli