sri. okt 16th, 2019

Hajduk odneo bodove u Čurug

Sremska Mitrovica. RK “SREM SM” — RK “HAJDUK” Čurug 21:33 (15:18).
Sudije Đorović Aleksandar iz Savinog Sela i Despotović Dušan iz Vrbasa. Delegat Nikolić Mirela iz Novog Sada. Gledalaca 70.

Mlada ekipa Srema održavala je rezultatsku prednost u svoju korist do polovine prvog poluvremena kada su gosti koji u svojim redovima imaju starije igrače u odnosu na domaćine preuzeli terensku inicijativu, izjednačili rezultat i do kraja utakmice povećavali prednost u postignutim pogocima.
Domaća ekipa zaslužuje sve pohvale za borbu na parketu na ovom meču ali nisu imali velikih izgleda u odnosu na gosle koji su u gornjem delu tabele.
U preostala dva kola do kraja Sremovci narednog vikenda gostuju drugoplasiranoj ekipi na tabeli, ŽSK iz Žablja a onda u poslednjem kolu na svom terenu dočekuju Prvoplasiranu ekipu, Hercegovac iz Sečnja.

Srem SM u sastavu: Cvijetić Nemanja, Bosančić Nikola-2, Penezić Marko-1, Savić Branko-2, Sedlarević Saša, Popović Nikola-2, Blagojević Uroš-2, Nikolovski Stefan-5, Pejić Ognjen-1, Delić Petar, Vučenović Mladen, Krstanović Živan, Bakša Vladimir-6.
Trener Milutinović Đorđe.

Hajduk u sastavu: Vujković Predrag-7, Pokrajac Dušan-10, Janković Ilija, Obrenović Nikola-7, Kotlaja Bogdan, Vujkov Branislav-1, Nenadović Ilija, Ćurčin Žarko, Jovanović Rade-5, Kuzmanović Radovan, Karać Vladimir, Stjepanović Nikola-3.
Trener – Petković Mihajlo.

Podeli