čet. nov 21st, 2019

Najmlađe košarkašice Srema ubedljivo pobedile Pančevo

U 12. kolu Kvalitetne lige Vojvodine za mlađe pionirke, u sali Mitrovačke gimnazije, ŽKK “Srem” je pobedio ekipu ŽKK “Tamiš 2” iz Pančeva rezultatom 47:22 (12:5, 8:5, 14:4, 13:8). Sremice su od samog početka krenule agresivno u odbrani i efikasno u napadu. Posle 1. četvrtine domaće igračice su imale prednost od 7 poena razlike. Pančevke su nešto jači otpor pružile u 2. četvrtini ali se na odmor otišlo sa 10 poena razlike u korist igračica u žuto-crnim dresovima. U trećoj četvrtini Srem dodaje gas i povećava razliku na visokih 20 poena prednosti. Igračice iz Pančeva nisu mogle da zaustave nalete domaćih ni u poslednjoj četvrtini pa su košarkašice Srema zasluženo i ubedljivo slavile rezultatom 47:22.
Najefikasnija igračica na meču bila je Balanac Nikolina iz Srema sa 14 postignutih poena dok je u gostujućoj ekipi najefikasnija bila Milutinović M. sa 8 poena.
Trener Srema Nikola Milošević dao je šansu svim igračicama na meču.
ŽKK “Srem” Sr. Mitrovica: Kevilj Milica 4p, Čizmić Teodora, Balanac Nikolina 14p, Kostić Svetlana 8p, Drinić Anđela 8p, Tanasić Sara 4p, Đorđić Dunja 1p, Todorović Ena, Đorđić Milica 2p, Bulat Kristina 2p, Novoselac Kristina 4p, Škiljni Milica.

Podeli